Consult op maat

De Omegapraktijk Nederland is de eerste praktijk waar vanaf 2004 gewerkt wordt met de OmegaHealthCoachmethode en Christallin channeling.

Daarnaast worden er de nodigd andere methodes gebruikt, waaronder afvallen mgb virtuele maagband (slaap je slank), NEI, NLP, Mind Body Coaching, Emotioneel Evenwicht, Chakrabalancing, Hypnotherapie,  De methodes worden persoonlijk op u afgestemd, waarmee u een behandeling op maat krijgt.

De consulten zijn meer en meer gericht op spirituele uitdagingen en groei. Marianne is steeds sterker gegroeid in haar mediumschap (verbinding met gidsen en andere hogere bewustzijns). Daardoor vindt er krachtiger heling plaats en bovendien geraakt ze door deze hulp heel snel bij de kern. Soms zo snel dat de actient het nog niet aan kan en dan wordt het aangegeven in kleinere stapjes. (consult op maat!)

Marianne staat met beide benen op de grond en is beslist geen zwever. Als mensen er niet aan toe zijn om bijvoorbeeld via channeling te worden behandeld, dan gebeurt dat ook niet. Het blijft een consult op maat, afgestemd op wat U nodig heeft en aankunt!

pappa en mamma zwaluw druk in de weer

 Deze jonge zwaluwen krijgen precies wat zij nodig hebben.

 

 

Bloemen4