De Omegapraktijk Nederland, Marianne Eversteijn, Uitgeest

 

Wat is Omega Health Coaching


 

OMEGA (INTEGRA) Health Coaching en Healing is de meest efficiënte methode die de arts Roy Martina tot nu toe heeft ontwikkeld en is veel dieper inwerkend dan vele bekende therapieën. Wat OMEGA uniek maakt is dat het direct toegang heeft tot en ingrijpt op het autonome zenuwstelsel dat al onze functies van stofwisseling tot en met immuunsysteem aanstuurt. Met OMEGA krijg je inzichten in hoe ziekte ontstaat en waar het misloopt.
De methodiek werkt voor lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele blokkades. Op een snelle en prettige manier worden deze blokkades opgespoord, waardoor er inzichten ontstaan en de blokkades vervolgens geheeld kunnen worden. Omega werkt tot op het diepste DNA–niveau. Ook is het met deze nieuwe methode bijvoorbeeld mogelijk om direct te testen wat er op Zielsniveau voor blokkades zijn.

Roy Martina zegt zelf over OMEGAHealth Coaching: “ik heb in de afgelopen drie jaar een paar bijzondere ontdekkingen gedaan die alles te maken hebben met het werken van intentie. Mijn vraag was: hoe kan ik steeds beter mijn intentie gebruiken om datgene te bereiken wat ik wil? Niet alleen zijn er veel wezenlijke veranderingen in mijn leven maar er is ook een hele nieuwe therapie ontstaan: de OMEGA Health Coaching. Deze nieuwe therapie is vele malen sneller, intensiever, efficiënter dan acupunctuur, homeopathie en vele andere therapieën die ik heb gezien”.

Zelfgenezend vermogen. De methodiek gaat uit van het model dat Lichaam, Mind, Ziel en Geest elkaar beïnvloeden. We doen een beroep op het (in de originele blauwdruk) aanwezige zelfgenezend vermogen van de cliënt op alle niveaus. Ziekte is slechts een signaal dat er iets niet in orde is en het is onze taak niet om de symptomen te bestrijden, maar om de ziekte bij de wortel aan te pakken, namelijk daar waar deze is ontstaan.

Programmeringen.  Ons lichaam is te vergelijken met een ingewikkelde computer, waarin diverse programma's voortdurend onze levensprocessen sturen binnen de verschillende niveaus, zonder dat we ons dit bewust zijn. Sommige zijn interactief en anderen op zichzelfstaand (autonoom). Storingen in de programmatuur (bijvoorbeeld geactiveerd door een 'computervirus') kunnen in meerdere of mindere mate aanleiding zijn tot ziekte of emotionele onbalans.

Storingsmechanismen.  Marianne gaat samen met U zoeken naar het soort 'storingsmechanisme' (de aard van het 'computervirus') en naar de plaats(en) waar het zich manifesteert. Vanuit deze diagnose kan worden begonnen met het 'uitwissen' of inactief maken van de ongewenste 'besmette programmatuur' en niet minder belangrijk: het activeren, aanbrengen en/of herstelen van de optimaal gewenste programmatuur, die gericht is op genezing, gezondheid en vitaliteit. Daar waar mogelijk wordt zelfs een 'firewall' geïnstalleerd.

Via het inzetten van de Mind om genezing niet tegen te werken (er vindt vaak onbewust sabotage van genezing plaats), maar juist maximaal te ondersteunen en alert te blijven voor terugval, worden verbluffende resultaten bereikt.

 

Bloemen4