Wat kunt u verwachten?

Omdat geen twee mensen gelijk zijn of met dezelfde uitdagingen komen, is niet vast aan te geven hoe een consult verloopt. Marianne werkt bijvoorbeeld inmiddels veel minder met de spiertestest of de bio sensor, omdat ze veel sneller rechtstreeks via jouw\uw Hogere Zelf te weten komt wat nodig is en in welke volgorde. Daardoor is het consult nog meer op maat en halen we er meer uit dan wanneer we via standaard protocollen werken. 

Toch, om u een idee te geven, hierbij wat voorbeelden van hoe het zou KUNNEN gaan. Houd er echter rekening mee dat dit geenszins de norm is. 

 

Afhankelijk van waar u voor komt, kunnen we bijvoorbeeld het volgende doen:

Onbewuste sabotages.  
We kunnen in kaart brengen binnen welk kader uw onbewuste sabotages en programmeringen plaats vinden. Deze sabotages en programmeringen zijn er de oorzaak van zijn dat u misschien niet bereikt wat u graag wilt, namelijk gezond, gelukkig en vitaal zijn.


Geleide Meditatie.  Alvorens met testen te beginnen, kan het zijn dat we eerst een geleide meditatie doen, waarbij ik u in contact breng met de Omega-energie, nodig om dieper te kunnen komen. Ook kan het zijn dat ik contact maak met uw gidsen en daar informatie van krijg.

In kaart brengen van uw diepste patronen.  
Een manier om uw diepste patronen in kaart te brengen is door het werken met Emotioneel Evenwicht. (een methode waarbij we de versterkende meridianen opsporen met de bijbehorende emoties). We gaan daarbij op zoek naar de pijlers die alle blokkerende emoties dragen.

De gevonden EE-sleutel krijgt u mee als huiswerk. Dit huiswerk lijkt relatief best veel. U krijgt hiermee echter inzicht in hoe en waarom u steeds weer opnieuw reageert zoals u reageert (patronen) en hoe u zichzelf daarmee blokkeert. Wanneer u dit gaat herkennen, bent u in staat deze patronen te doorbreken en heeft u een krachtig hulpmiddel in handen! 

Tevens verschaffen we ons met deze sleutel 100% toegang tot het allerdiepste niveau van uw onbewuste, waardoor we bij de werkelijke oorzaak van uw klachten kunnen komen, zonder dat u op onbewust niveau daarbij saboteert.
De meeste actienten voelen na de behandeling echt verschil tussen voor en na!

 
Daarna test ik uit welke Royal Remedie uw proces het beste ondersteunt en versnelt (zonder echo achter te laten).
 

Biologische leeftijd.  
Het in kaart brengen
van uw biologische leeftijd met daarbij de oudste systemen in uw lijf en de oorzaak van de eventuele veroudering. Dit is een onderdeel van de Causale factoren kaart, waarbij de energetische toestand van uw lichaam in kaart wordt gebracht. 


De belangrijkste Chakrablokkade. 
Uittesten welke chakra zo geblokkeerd is dat u als het ware met deze blokkade geboren bent waardoor dit blokkerende gedrag als een rode draad door uw leven loopt. Hierdoor wordt het duidelijk waarom u reageert zoals u reageert! Vaak zijn ook bepaalde fysieke zwaktes te herleiden naar deze chakra. Ook dit is onderdeel van de Causale factoren kaart.
 

Leeftijds/zelfvernietigings-programmering.
testen of er sprake is van een leeftijdsprogrammering en/of een zelfvernietigings programmering. Als u mijn boek "Waarom sommige mensen niet beter worden" hebt gelezen, dan weet u waarom dit zo belangrijk is.
 

Bio sensor en spiertest.  
Bij het testen gebruik ik soms de bi-digitale o-ringtest gebruik. Een spiertest die werkt als een soort leugendetector en via die test communiceren we feitelijk met het onbewuste.

Als mensen niet via de handen getest kunnen worden (mensen met reuma of artritis, kleine kinderen etc) kan ik gebruik maken van een bio-sensor, (een kruising van een wichelroede en een pendel). Een apparaat wat duizenden jaren geleden al gebruikt werd in het oude China. De biosensor reageert op veranderingen in uw energie. Dus wat u ook zegt, ik krijg altijd direkt antwoord van uw onbewuste (via de veranderingen in uw energie). Energetisch reageert u veel sneller dan u of ik woorden kunnen vormen en daardoor kan het regelmatig gebeuren dat de biosensor al in beweging is voor u met woorden antwoord heeft gegeven op mijn vraag.
 

Spirits, Gidsen, Lichtwezens etc. 
Meestal krijg ik, zonder gebruik te maken van de testmethodes , informatie via Hoger Zelf, Spirits, Gidsen of andere hogere energieen. Er vindt dan meteen een stuk heling plaats. Dit gebeurt niet altijd en bij iedereen. Het is afhankelijk van wat u nodig heeft. (consult op maat).

 

Het aantal items waar tijdens dit eerste consult aan gewerkt wordt, is sterk afhankelijk van wat er nodig is. Bovendien heeft de ene persoon per onderdeel meer tijd nodig dan bij de ander.  


Tijdsduur.  
Het eerste consult duurt ca 2 uur.


Vervolgconsulten. 
Meestal plannen we na dit consult meteen 2 a 3  vervolg consulten in, er van uitgaand dat de meeste mensen meerdere consulten nodig hebben. Daarna bekijken we of er nog verder vervolg nodig is.
We doen dit om te voorkomen dat er geen plaats meer is en er meer tijd dan prettig is, tussen de consulten zou komen te zitten. En we kunnen een afspraak wel laten vervallen als het niet meer nodig blijkt te zijn, maar niet inplannen als de agenda vol is.

De ervaring heeft geleerd dat het daarom beter is een aantal afspraken te vooruit te plannen. Dit is echter geen enkele verplichting. We kunnen ook per consult afspreken.
Goed om te weten:
- de omegapraktijk is gevestigd op de eerste verdieping en alleen bereikbaar via een trap/

- Maakt u gebruik van een leesbril, breng die dan mee. Soms is het handig als u zelf dingen kunt lezen.

- Heeft u de mogelijkheid om iets op te nemen (via telefoon of voicerecorder) breng die dan mee. Zodat, als het nodig is, bepaalde stukken kunnen worden opgenomen en thuis nog eens afgeluisterd kunnen worden. 

- U kunt de door u gemaakte afspraken gratis wijzigen tot 3 werkdagen tevoren. Daarna kunnen er kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de reden van afmelding en het tijdstip waarop u dit meldt!

 

Bloemen4