Na het eerste consult.

 

Aantal consulten. Het totale aantal vervolg consulten wat iemand nodig heeft, is heel wisselend. Er zijn mensen die aan 1 consult genoeg hebben, er zijn mensen die er 10 nodig hebben.  Ook zijn er mensen die langer dan een jaar, met grotere tussenpozen, in behandeling zijn. Dat hangt af van de klachten waarmee u komt en ook hoelang deze klachten er al zijn.

Storende frequenties.  Soms verwijder ik tijdens het eerste vervolg consult storende frequenties. Storende frequenties zijn díe energieen die uw vitaliteit en/of geluk verstoren. Er zijn heel veel soorten energie om ons heen. Denk daarbij aan radiogolven, telefoon, elektromagnetische stress enz. Ook zijn er energieen om u heen van mensen, zowel levende als overleden personen. De meeste mensen nemen dit soort energieen op en dit verstoort uiteraard uw vitaliteit.


Plezierige behandeling. Deze behandeling wordt door bijna iedereen als heel plezierig ervaren. U ligt lekker op debank, krijgt een koptelefoon op met door Roy Martina uitgezochte mind-music en een bril met gekleurde glazen. Ineen later stadium krijgt u een bril op waarin een rood ledje (klein lampje) op een bepaald ritme knippert. U houdt uw ogen dan gesloten. Knipperend lampje plus de muziek helpen het trillingsgetal van uw hersenen te verlagen tot alfa niveau, waardoor u in een heerlijk diepe ontspanning gaat. Ik geef u een healing en daarna blijft u nog een tijdje op de bank liggen luisteren naar de muziek, toegedekt met een deken, zodat u tijd krijgt om verder te integreren (=helen). Het kan zijn dat er dan tranen komen of dat u in slaap valt. Wat er ook gebeurd, het is onderdeel van Uw heling! Tijdens deze integratie test ik u verder en na afloop krijgt u huiswerk mee om verder te helen.

 

Consulten op maat.  Het is moeilijk te voorspellen hoe uw verdere consulten eruit zullen zien.. Geen 2 mensen zijn gelijk, zelfs al is er sprake van dezelfde soort blokkades! Dat betekent dat de verdere vervolgconsulten afgestemd worden op hetgeen juist U nodig heeft. En daarvoor gebruiken we de methode of een combi van methodieken die het beste bij u aansluit.
 

Doorbreken van patronen.  We werken in elk geval aan het doorbreken van uw patronen door bijvoorbeeld diverse programmeringen te activeren danwel te dé-activeren. We controleren uw energievelden (waaronder mentaal en causaal) of die goed in balans zijn. We controleren en vergroten uw vermogen tot ontgiften en regenereren enz.enz. Kortom, we werken eraan dat uw zelfgenezend vermogen voor de volle 100% wordt geactiveerd! 
 

Huiswerk opdrachten. Na een consult kan het zijn dat u opdrachten mee krijgt om huis aante werken. Dit kunnen meditaties zijn, affirmaties zijn, het activeren van meridianen, fysieke oefeningen, het innemen van ondersteunde Royal Remediesn, beluisteren van meditatie cd's van Roy Martina, lezen van boeken of andere zaken waarmee u uw patronen verder gaat doorbreken

Tijdens de consulten leg ik u alles duidelijk en helder uit. Mochten er bij thuiskomst toch nog vragen zijn, dan kunt u mij altijd mailen en zal ik uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

N.B. U kunt de door u gemaakte afspraken gratis wijzigen tot 3 werkdagen tevoren. Daarna kunnen er kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de reden van afmelding en het tijdstip waarop u dit meldt!

 

Bloemen4