Moeiteloos Gewichtsverlies zonder dieet!Marianne 2007                        Marianne 2013

       Heb je last van Overgewicht? Heb je, net als ik vroeger, al van alles uitgeprobeerd om er van af te komen? Allerlei soorten dieeten, van crash dieeten tot goed bekend staande dieeten? En dat een tijdje vol hebben gehouden en dan steeds weer terug vallen in het oude gedrag, aankomen en dan weer afvallen en zo blijven jojoen.....meer en minder gewicht, op en neer....?
En ben je daar nu helemaal klaar mee? Heb je het gevoel dat je levenslang zult blijven jojoen? Of ben je helemaal gestopt met dieeten en heb je nu zoveel overgewicht dat het je werkelijk belemmerd in je dagelijkse leven? 

Er is goed nieuws! Er is nu een nieuwe methode om moeiteloos en blijvend af te vallen!

Nee, het is geen dieet.
Nee het is geen crash dieet waarbij je in 3 weken 15 kilo af valt!

Wat is het dan wel?

Teveel eten of snacken is een manier om niet te hoeven kijken of voelen wat er werkelijk speelt. Het eten is een compensatie van emoties, verveling, angst om als vrouw door mannen te worden bewonderd......en zo zijn er nog veel meer redenen. Bedenk maar wat er voor jou voor redenen kunnen zijn....

We gaan eerst de redenen aanpakken die maken dat je gaat compenseren door te eten. Daar hebben we een aantal eenvoudige methodes voor, die we je gaan leren. Methodes waarmee je de drang naar (te veel of te ongezond) eten gaat beheersen, op een makkelijke manier. Je zult er niet meer naar talen, je zult het zelfs heel vies gaan vinden!

Je gaat leren heel diep te onstpannen, jezelf in trance te brengen. En tijdens een trance inductie gaan we een virtuele maagband bij je aanleggen. We maken je maag kleiner door er een band om te leggen, dit gebeurt echter niet op de operatie tafel maar in je hoofd. En je hersenen geloven dat die band er werkelijk zit.

Je leert een aantal regels, waar je je aan gaat houden. Die suggesties geven we je tijdens een trance inductie, waardoor ze in je onderbewuste zijn gevestigd en je vandaaruit heel makkelijk deze regels zult gaan volgen.

Je leert een aantal manieren om het hongergevoel te gaan onderscheiden van lekkere trek of verveling. En je leert manieren om dat gevoel te laten verdwijnen.

Heb je honger, dan eet je. Je eet heel bewust en kauwt ieder hapje 15 tot 20 keer. Als je voldoende hebt gegeten, stop je. Ongeacht wat er nog op je bord ligt. En je drinkt heel veel water, minstens 2 liter op een dag.Zo Slank – Persoonlijke coaching


 

Dit is een op maat gemaakt traject, vijf sessies inclusief Virtuele maagband worden specifiek op jouw persoonlijke situatie afgestemd. In de persoonlijke sessies worden jouw relevante oorzaken, die geleid hebben tot je overgewicht en je daar hielden, aangepakt. We werken op een prettige manier aan je valkuilen, sabotages en smoesjes. Het door jouw gewenste leef- en eetpatroon wordt in je onbewuste geïntegreerd waardoor het heel gemakkelijk zal zijn om een nieuwe leefstijl aan te nemen en blijvend slank te worden. De 5 sessies worden gegeven in Uitgeest. Als dat echter lastig voor je is, kunnen ze deels via skype worden gegeven. Waarbij je het eerste consult altijd persoonlijk naar Uitgeest komt.

Eventueel kunnen de sessies ook bij je thuis worden gegeven. Dan komen er uiteraard wel kosten bij voor reistijd en brandstof. 
 

In 5 sessies krijg je:

 

 

  • De Virtuele Maagband aangelegd, zodat je minder kunt en wilt eten
  • Gemakkelijk een nieuwe eet- en leefstijl
  • Eenvoudige oplossingen voor onbewuste sabotages op afvallen
  • Dat je gewoonten, gedrag en rituelen gemakkelijk worden aangepast, zodat deze vóór i.p.v. tegen je werken
  • Meer verlangen om te bewegen
  • Een hogere vetverbranding
  • Programmering van een positief zelfbeeld, waarbij je het verleden achter je kunt laten
  • Er worden diverse coachingstechnieken gebruikt, o.a. uit de NLP en Omega Health coaching
  • Door middel van spiertesten, EE en EFT worden emoties getransformeerd en verwerkt
  • Eindelijk een oplossing voor je overgewicht

 

 

Investering:

 

De prijs voor persoonlijke coaching, de 5 sessies inclusief Virtuele maagband is € 799,  Je kunt daarbij ook deels gebruik maken van Skype-coaching. 


AANBIEDING AANBIEDING AANBIEDING AANBIEDING

TIJDELIJK NU IPV 799 BETAAL JE 599 EURO!
Dit aanbod geldt in heel 2017 

De totale investering betaal je vooraf, bij het eerste consult