virtuele maagband

De Virtuele Maagband, eenvoudig afvallen zonder operatie!

 

Of je nu een paar kilo kwijt wilt of zwaar overgewicht hebt: Zo Slank is geschikt voor iedereen die af wil vallen, gezond is, een gezond beeld heeft van waar hij of zij naar toe wil en bereid is zijn/haar patronen onder ogen te zien.

 

Wat is een Virtuele Maagband?

 
De Virtuele Maagband is een relatief nieuwe procedure die ontwikkeld is als een veilig en succesvol alternatief voor een chirurgische maagband-operatie. De effecten van een virtuele maagband zijn dezelfde als die van een fysiek aangelegde maagband, echter zonder wond, pijn, ongemak, kans op complicaties, litteken en ziekteverzuim.

Wat maakt de Vituele Maagband zo succesvol?

 
De virtuele maagband procedure richt zich op de (vaak onbewust) oorzaken van onvergewicht en niet alleen op symptoom bestrijding. Dit maakt het effect van de virtuele maagband in vrijwel alle gevallen langdurig tot blijvend. De virtuele maagband is een techniek die de gezondheid en het leven van veel mensen kan verbeteren zonder de risico's van een operatie!

Hoe werkt de Virtuele Maagband?

 
Onze geest werkt op twee niveaus: het bewuste en het onbewuste. Met je bewuste mind neem je beslissingen, doe je en denk je. Dit bepaalt 10 tot 20 % van je gedrag. Je onbewuste mind is echter de grootste beïnvloeder van je gedrag, en bepaalt 80 tot 90 %! Hierin zitten je gewoonten, je normen en waarden en je overtuigingen.
 
Dat wat je bewust wilt, wordt door deze onbewuste zaken gesaboteerd en gedwarsboomd. Dit gebeurt als je wilt afvallen (of stoppen met roken) en dit steeds niet lukt en je weer terugvalt. De Virtuele Maagband-techniek werkt met trancecoaching en hypnose en helpt je om gemakkelijk toegang te krijgen tot je onbewuste mind. Daardoor kun je deze sabotages en beperkende overtuigingen omzetten in versterkende en positieve overtuigingen.
 

Ontspannen afvallen

 
Zoals gezegd bepaalt je onbewuste mind voor het grootste deel je gedrag vanwege de ingesleten gewoontes, patronen en overtuigingen. Je kunt het vergelijken met een ijsberg. Het deel dat boven het water uitsteekt, dat wat je ziet, is het kleinste deel en "drijft" op wilskracht. Onder het wateroppervlak, buiten je zicht, bevindt zich het grootste deel: dat wat je onbewust stuurt. Je kunt je voorstellen dat, als je echt succesvol wilt zijn, je onbewuste deel op dezelfde lijn moet zijn met je bewuste wens of droom.
 
Met Zo Slank en de Virtuele Maagband wordt in trance (hypnose) gemakkelijk met het onbewuste gecommuniceerd. Je kunt eenvoudig de belemmerende overtuigingen loslaten en nieuwe, gezonde overtuigingen programmeren. Dat is het grote verschil met andere methodes: je bewuste en onbewuste werken 100 % mee, zodat je niet meer in oude gewoontes terugvalt.
 
Je hebt hiervoor geen wilskracht meer nodig, je gebruikt MINDPOWER!

Geen dieet!

 
Diëten kosten vaak veel wilskracht en zijn tijdelijk. Hierdoor veroorzaakt het vooral het jojo-effect en een slecht humeur. Het is gebaseerd op wilskracht, het volhouden, en dat doe je met het bewuste deel van je geest. Zo Slank programmeert in jouw onbewuste èn bewuste geest de behoefte om goed en gezond voedsel tot je te nemen. Daarbij kun je zelf kiezen en eten wat jij wilt.
 
Door de virtuele maagband en het oplossen van de onderliggende oorzaken van je overgewicht, zul je moeiteloos je leefstijl willen en kunnen aanpassen, waardoor je blijvend slank en gezond zult worden. En wil je graag chocolade blijven eten? Dan kan dat!

De effecten van een maagband, zonder operatie!

 
Heb je weleens overwogen een maagband te nemen of een andere chirurgische ingreep om gewicht te verliezen? In Zo Slank leggen we in de ontspannen staat een virtuele maagband aan. Na deze levensechte sessie heb je de lichamelijke effecten van een maagband. En dat zonder ergens een snee te hoeven zetten of risico's op complicaties!
 

Het resultaat:

 
  • Je voelt je sneller vol
  • Je wilt minder eten
  • Je vetverbranding wordt verhoogd
  • Je zult gemakkelijker kiezen voor een gezonde lee
 

Onderliggende oorzaken van overgewicht oplossen

 
Met de Zo Slank technieken wordt je bewust van de signalen die je lichaam afgeeft en zul je trek, een leeg gevoel of emotionele onbalans niet langer verwarren met honger. Je zult ontdekken dat je deze emotionele honger op een andere manier kunt stillen i.p.v. met eten. Trancecoaching helpt je om je bewust te worden van de emoties, hier adequaat mee om te gaan en ze los te laten. De behoefte om vanuit emotie en frustratie te eten veranderd: je voelt je vitaal en sterk.

Geen eetverslavingen meer

 
Naar wens kun je aversies (tegenzin / afkeer) programmeren tegen bepaald voedsel waar je moeilijk 'nee' tegen kunt zeggen. Heb je bijvoorbeeld 'cravings' (onbedwingbare trek in bepaald voedsel), dan werkt deze techniek snel en enorm effectief. Het heeft onszelf ook al van bepaalde verslavingen, zoals chips en chocolade, af geholpen.
 
Start met afvallen en maak een afspraak!