veel gestelde vragenWerkt het ook voor mij?

Ja, Zo Slank met virtuele maagband werkt voor mensen met:measuring waist

 

  • Licht overgewicht (BMI 25 – 30)
  • Overgewicht (BMI 30 – 40)
  • Zwaar overgewicht (BMI >40)
  • Zwangerschapskilo’s
  • Overgewicht door een erfelijke of medische oorzaak (hiervoor adviseren wij individuele sessie
  •  

    Dus of je nu zwaar overgewicht hebt of dat het je niet lukt om die laatste paar kilo’s eraf te krijgen: Zo Slank is geschikt voor vrijwel iedereen. Juist als je steeds terugvalt, het niet lukt om je patronen te doorbreken of je eet uit een emotionele behoefte, is deze methode effectief gebleken.

Wat is trancecoaching?

 

Trance coaching is een techniek die jou volledig doet ontspannen, maar waarin je toch wakker bent, kunt denken en waarnemen.
Je hersenengolven komen in Alpha staat. Uit diverse onderzoeken blijkt dat als je Alpha golven produceert, je beter in staat bent om nieuwe informatie op te nemen, de informatie op te slaan en terug kunt halen. In Alpha staat is de toegang tot je onbewuste mind veel gemakkelijker en werken we effectief aan het oplossen van je onbewuste overtuigingen, je aangeleerde beperkingen en angsten. Diepliggende blokkades en sabotages worden met deze techniek weggenomen. Trancecoaching is een zeer effectieve, pijnvrije methode met bijzondere resultaten op moeilijk te veranderen gedrag, zoals overeten, roken en emotionele reacties als gevolg van bijvoorbeeld trauma.


Ik vind trance en hypnose eng/raar/onbekend/ik geloof er niet in... is het wel veilig?

In trance gaan is een keuze die je zelf maakt. Onze goed opgeleide, ervaren therapeuten zullen je helpen om dieper in ontspanning te gaan. Trancecoaching werkt in principe voor iedereen en we bereiken er zeer goede resulaten mee. Het is een volledig veilige methode waarbij je nooit iets zult doen dat tegen je eigen normen en waarden-stelsel ingaat. Vantevoren wordt grondig met je doorgenomen welke programmeringen jij wilt om gezond en slank te worden. Je houdt dus zelf de controle!

Wat zijn de resultaten?

In Engeland en de Verenigde Staten wordt er al veel mee gewerkt en ziet men bij 95% resultaat. De cliënten van Sheila Granger hebben tezamen al 28000 kilo verloren. Gemiddeld vallen cliënten met deze techniek 2 kilo per week af, afhankelijk van het startgewicht. Hoe meer overgewicht, des te meer valt u af.


Kan ik afvallen terwijl ik slaap?

Ja! Er is een prachtig audio-programma ontwikkeld dat je ‘s nachts luistert. Je hoeft het niet bewust te horen, het gaat erom dat de informatie en programmeringen in je onbewuste doorwerken. Je zult merken dat je gemakkelijk je levensstijl verandert, gezonder en minder wilt eten. Klik hier om het slaapprogramma direct te bestellen.


 

Mag ik het product uitlenen, vertonen en/of verkopen aan derden?

Nee, in alle bovenstaande gevallen. Bij het aanschaffen van dit product gaat u er automatisch mee akkoord dat het product enkel voor uw eigen gebruik is en u dit niet mag uitlenen, vertonen of verkopen aan derden. Op al het materiaal berust een auteursrecht.