Emotioneel Evenwicht en leren spiertestenEr is de mogelijkheid tot het volgen van een workshop van 1 dag, waarbij je leert spiertesten met de O-ring test en leert werken met de reflexpunten van de 14 meridianen (Emotioneel Evenwicht, ontwikkeld door de arts Roy Martina).

Het is een intensieve dag waarbij je aan het einde van de workshop in staat zult zijn jezelf en anderen te testen en weer in balans te brengen. Een methode die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen toepassen.


Marianne Eversteijn is een ervaren trainster die deze dag al vaak heeft gegeven (o.a. als trainer voor het RME). Ze heeft er steeds weer veel plezier in om deze prachtige methode aan te leren bij anderen.


De dag wordt (afhankelijk van het aantal deelnemers) gegeven in Huizen of in Uitgeest, op een vrijdag, zaterdag of zondag met een  klein aantal deelnemers  ( tussen 4 - 15).  De dag begint om 10.00 uur en zal eindigen om 17.00 uur. (zie agenda)

De kosten bedragen € 175 euro, inclusief flowcharts, koffie, thee, water en snacks. Voor particulieren is deze dag inclusief 21% BTW
Lunch komt voor eigen rekening, er zijn in Huizen voldoende restaurantjes in de buurt. Ook is daar een grote Lidle waar je verse broodjes en salades kunt kopen. In Uitgeest verzorgen we gezamenlijk de lunch tegen een vergoeding.
 

Het voornemen is om deze workshop een aantal keer per jaar te geven, dit is echter afhankelijk van het aantal aanmeldingen per keer. 
Geef het dus aan als je belangstelling hebt.


Voor verdere informatie en/of aanmelden graag een mail zenden aan
omegapraktijk.nederland@gmail.com

Of bel naar tel. 0634846330